Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sheva: hiányoznak a milánói derbik!

2007.12.22
Az ukrán csatár hét nagyszerű évet töltött el az AC Milanban és a városi rangadókon remek egyéni eredményt ért el, hiszen 10 ilyen meccsén 13 gólt szerzett.

"A milánói derbi az egyik legjobb dolog, amit láttam karrierem során. Londonban mindig arról beszélek a barátaimnak, hogy micsoda készülődés folyik ilyenkor Milánóban már hónapokkal a meccs előtt. Nagyon különleges a légköre egy ilyen meccsnek." mondta Sheva.

"Ilyenkor pszichikailag mindkét gárda hozzáállása megváltozik, hiszen egy rangadó mindig ragadó. Szerintem a győztes kiléta azon múlik, hogy ki van jobb fizikai állapotban."

"Carlo Ancelotti már sokat bizonyított menedzseri karrierje során, nem csak Olaszországban, hanem az egész világon. Roberto Mancini remek stratéga és a jó úton halad, de még bizonyítania kell az európai porondon."

Shevchenkót arról is megkérdezték, hogy szerinte melyik Milan játékos jelenléte lehet döntő a holnapi (vasárnapi) meccsen.

"A Milan legveszélyesebb játékosa Kaká, de nem hinném, hogy a csapatok sok figyelmet fordítanának majd az egyéni teljesítményekre, komoly csapatmunka folyik majd a pályán."

Forrás: www.eufoci.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.