Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Blackburn-Chelsea előzetes

2007.12.23

Blackburn: Samba 1 mérkőzéses eltiltást kapott,de Mark Hughes-nak sok variációs lehetősége van mivel ott van még Khizanishvili,Mokoena vagy Emerton.Ha akarja,akkor még meg is teheti,hogy Benni McCarthy-t a kispadra ülteti és helyette Derbyshere kezd.Érdemes védőinknek odafigyelni Roque Santa Cruz-ra,mivel ő már ebben az idényben 8 gólt rúgott a Premier League-ben.

A Blackburn kerete a mérkőzésre: Friedel, Emerton, Nelsen, Warnock, Tugay, Mokoena, Reid, Bentley, Dunn, Pedersen, Santa Cruz, McCarthy, Roberts, Brown, Savage, Berner, Derbyshire, Khizanishvili.

Chelsea: A Chelsea-nek sérülési problémái vannak,mivel John Terry és Didier Drogba is a maródiak listájára került.Shevchenko szintén kihagyhatja a találklozót,mivel a Liverpool ellen történt vele valami kisebb sérülés.Viszont Pizarro visszatérhet,mivel felépült a betegségéből(ezért nem játszott szerdán a Pool ellen,mert lázas volt...).

A Chelsea kerete a mérkőzésre: Cech, Cudicini, Hilario, Belletti, Ferreira, Carvalho, Alex, Ben-Haim, A Cole, J Cole, Lampard, Essien, Sidwell, Kalou, Shevchenko, Mikel, Sinclair, Wright-Phillips, Pizarro.

A cfc-eoldal tippje a mérkőzésre: 0-2

Akinek nincs Eurosport 2-je,az majd segítséget fog kapni itt!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.