Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AC Milan: 30 millió euró Drogbáért

2007.12.21

Ronaldo télen „megváltóként" érkezett Milánóba, ám több időt tölt az orvosnál, mint a pályán, az AC Milan vezetői pedig megunva ezt a helyzetet, új csatár igazolását tervezik.

A csapathoz hamarosan csatlakozó brazil talentumot, Alexandre Patót hatalmas tehetségnek tartják a klubnál, és Silvio Berlusconi elnök Carlo Ancelotti edzővel egyetemben azon van, hogy neki, illetve Kakának megtalálja az ideális társat.

Vagy már meg is találta? Didier Drogba leigazolásának ötlete már korábban is felmerült Milánóban, ugyanakkor most komoly esély van az elenfántcsontparti csatár megszerzésére – vélik Olaszországban.

A helyi lapértesülések szerint az AC Milan 30 millió eurós ajánlatot tesz a gólerős csatárért a Chelsea-nek, amely ezt el is fogadhatja. Drogba azzal, hogy bejelentette, mindenáron ott akar lenni az olimpián, magára haragította a klubvezetőket, de emellett Jose Mourinho távozása után tett nyilatkozataival (arról beszélt, hogy nem érzi jól magát a csapatnál) is alaposan feldühítette Roman Abramovics tulajdonost, aki ezek után vélhetően nem is áll az útjába, ha akad együttes, amely tisztességes pénzt ajánl érte.

Az AC Milan Amaurit, a Palermo brazilját is kinézte magának, a szicíliai klub vezetői azonban rögvest jelezték: a labdarúgó nem eladó!

Forrás:fn.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Jó az oldal

(cfcszurkolo, 2007.12.22 13:25)

Nagyon tetszik az oldalad!Szerintem tök jó! további jó munkát